رویداد به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری در حوزه اولترافیلتر و غشاهای اسمز معکوس مصرفی پتروشیمی برگزار شد
1400/5/12
نوع: رویداد ها
نویسنده: پرنیان ستوده

 

سومین دوره از رویداد به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضا در حوزه اولترافیلتر و غشاهای اسمز معکوس مصرفی پتروشیمی، توسط پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت، با تمرکز بر نیازهای پتروشیمی فجر(شرکت فجر انرژی خلیج فارس) و پتروشیمی دماوند(شرکت دماوند انرژی عسلویه) و با مشارکت این شرکت‌ها و حمایت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ برگزار شد.

این رویداد از ساعت ۹ الی ۱۷ به صورت حضوری و آنلاین، در ۵ بخش زیر برگزار شد:

- بازدید از نمایشگاه تیم‌های شرکت‌کننده

- جلسه تبیین و تشریح نیازهای فناوری‌ (Reverse Pitch)

- ارائه شرکت‌کنندگان با هدف تشریح توانمندی‌ها (Pitch)

- نشست‌های تخصصی عرضه و تقاضا و شبکه‌سازی به صورت B2B

- پنل تخصصی با هدف جمع‌بندی نیازها و راه‌حل‌های ارائه شده در رویداد و پاسخگویی به سوال شرکت‌کنندگان

 

به گزارش روابط عمومی کارن کراد در ابتدای برنامه و پس از تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، آقای مهندس آیدین ختلان، رئيس پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت ضمن خوشامدگویی و تشکر از حاضرین، به بیان توضیحاتی پیرامون دوره‌های پیشین رویداد به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضا پرداخت و افزود: هدف ما از برگزاری این سلسله رویدادها، آن است که نیازهای فناورانه و اقعی شرکت‌ها را به صحنه بیاوریم و این شرکت‌ها را با تیم‌های توانمند، در تلاقی قرار دهیم.

مهندس ختلان پس از ارائه توضیحات پیرامون تاریخ تاسیس پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت گفت: پارک در سال ۱۳۹۷ تاسیس شد و اساس‌نامه آن در نیمه دوم سال ۱۳۹۹ به تصویب رسید. در این مدت کوتاه، ما موفق شدیم سه رویداد برگزار کنیم و در ادامه بر آن هستیم که هر بیست روز تا یک ماه، یک رویداد تخصصی داشته باشیم.

او افزود: وجه تمایز پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت این است که این پارک، کاملا تقاضامحور است. پارک نفت دارای دو نوع پذیرش است: پذیرش عمومی که به روش مرسوم انجام می‌شود و پذیرش اختصاصی که تیم‌ها بر اساس نیاز شرکت‌ها، پذیرش می‌شوند. رویداد به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضا و جلسات تبیین و تشریح نیازهای فناوری، مقدمه‌ای برای پذیرش اختصاصی در پارک است.

مهندس ختلان در ادامه گفت: پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت، بستری تسهیلگر برای پژوهش، توسعه فناوری و تجاری‌سازی آن از طریق بخش خصوصی است و رویکردی حمایتی دارد.

 

 در ادامه آقای مهندس علي زال‌خانی، مديرعامل شركت فجر انرژی خلیج فارس به بیان چالش‌هاي توليد آب صنعتي در شركت فجر انرژی خلیج فارس پرداخت. او با بررسی وضعیت آب‌های در دسترس در سراسر جهان و همچنین اشاره به بحران آبی در کشور گفت: چرخه آب جهانی است و زندگی تمام انسان‌ها را دستخوش تغییر می‌نماید. بنابراین اهمیت غشاها بیش از پیش روشن می‌شود.

مهندس زال‌خانی با بیان آمار و ارقام از نیاز این شرکت به غشاهای اسمز معکوس، از تمام فعالان این حوزه درخواست کرد که به صنعت غشاهای اسمز معکوس وارد شوند و به چرخیدن چرخ صنعت، کمک نمایند.

 

در ادامه آقاي مهندس غلامرضا یعقوب‌زاده رئيس مجتمع شركت دماوند انرژی عسلویه نیز به مشکلات و چالش‌هاي توليد آب صنعتي در شركت دماوند انرژی عسلویه پرداخت و گفت: در حال حاضر، آب صنعتی مهم‌ترین نیاز مجتمع دماوند انرژی عسلویه است. بنابراین این شرکت در نظر دارد از 24 شرکت که پاسخی برای این نیاز دارند، حمایت نماید. این حمایت شامل انعقاد تفاهم‌نامه، انتقال دانش و در اختیار گذاشتن فضای عملیاتی جهت اجرای طرح پایلوت است.

 

پس از پایان سخنرانی‌های افتتاحیه، بازدید نمایشگاهی آغاز شد. در این بخش از رویداد، بازدیدکنندگان از کانترهای نمایشگاهی تیم‌های شرکت‌کننده، بازدید کردند و فرایند آشنایی و شبکه‌سازی آغاز شد.

 

در ادامه برنامه، جلسه تبیین و تشریح نیازهای فناوری (Reverse Pitch) با حضور شرکت فجر انرژی خلیج فارس و شرکت دماوند انرژی عسلویه برگزار شد که به شرح زیر است:

- آقاي مهندس سیدمحمدرضا شریعت‌زاده، پژوهنده ارشد پژوهش‌های فنی شركت فجر انرژی خلیج فارس، ارائه‌دهنده نیاز غشاء اسمز معكوس آب لب‌شور 

- آقاي دكتر سیدعلی هادوی، عضو هیأت مدیره شركت فجر انرژی خلیج فارس، ارائه‌دهنده نیاز اولترافيلتر آب لب‌شور 

- آقاي مهندس پيمان اصفهاني، رئیس مهندسی طرح شركت دماوند انرژی عسلویه، ارائه‌دهنده نیاز غشاء اسمز معكوس آب دريا 

 

در این رویداد، ۱۲ نشت‌ تخصصی عرضه و تقاضا به صورت به صورت B2B و همزمان با جلسه تشریح نیازهای فناوری، میان شرکت‌های فجر انرژی خلیج فارس، دماوند انرژی عسلویه و پارک نوآوری و فناوری نفت با تیم‌های شرکت‌کننده برگزار شد.

 

در ادامه برنامه و پس از سخنرانی خانم مهندس سودابه قهرمان‌پور، معاون سرمایه‌گذاری صندوق پژوهش نفت، درباره تسهیلات تامین مالی صندوق پژوهش نفت، جلسه‌های ارائه توانمندی توسط تیم‌های شرکت‌کننده برگزار شد. تیم‌های شرکت‌کننده به شرح زیر است:

 

- ارائه شركت آبتین پارسیان پیشرو آپادانا با موضوع توليد ماژول‌های غشایی اولترافیلتراسیون برای آب های لب

- ارائه شركت‌ فناور كارا پالايه با موضوع طراحی و ساخت غشاء اسمز معکوس در اشل نیمه صنعتی یا صنعتی

- ارائه موسسه بنيان دانش پژوهان با موضوع تولید همزمان برق و آب به عنوان یک راهکار اساسی تامین آب و جایگزینی مصرف غشا 

- ارائه شركت WATENSYS با موضوع تصفیه آب با ترکیب روش‌های حرارتی و غشایی

 

در ادامه، جناب آقای محسن میاندهی، رئيس تجاري‌سازي و توسعه فناوري پارك نفت، با بررسی بازار آب شیرین و تشریح فرایندهای تصفیه آب، نیازهای مطرح شده در این رویداد را در قالب سه عنوان اصلی، جمعی‌بندی کرد که عبارت است از:

 

• غشا اسمز معکوس برای آب دریا (۸اینچ)

• غشا اسمز معکوس برای آب لب‌شور (۸اینچ)

• اولترا فیلتر صنعتی برای آب لب‌شور

 

در انتهای مراسم، آقای میاندهی به سوالات حاضرین پاسخ داد و با سخنرانی آقای مهندس علیرضا حسینی، مدیر سرمایه‌گذاری کارن کراد در خصوص جمع‌بندی فناوری‌ها و محصولات ارائه‌شده در برنامه، سومین رویداد به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری به پایان رسید.

لطفا برای افزودن نظر ورود یا ثبت نام کنید.